Επίσκεψη Εργασίας στο 2ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Β’ Αθήνας στα πλαίσια του προγράμματος Learning from the Pandemic – Building Resilience Through Inclusive Education Systems (Bries)

Την Τετάρτη στις 18.01.2023 στα πλαίσια του προγράμματος Learning from the Pandemic – Building Resilience Through Inclusive Education Systems (Bries) που υλοποιείται από τον  Ευρωπαϊκό Φορέα Ειδικής Αγωγής & Ενταξιακής Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη  εργασίας στο 2ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Β Αθήνας. Στη επίσκεψη συμμετείχαν είκοσι (20) συμμετέχοντες, οι οποίοι παίρνουν μέρος στο προαναφερθέν πρόγραμμα, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού  Φορέα από τη Σουηδία και την Εσθονία, εκπρόσωποι του ΥΠΑΙΘ από το τμήμα ειδικής αγωγής, ο Διευθυντής Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, ο οργανωτικός γραμματέας της ΕΣΑμεΑ – ΠΟΣΓΑμεΑ  και λοιπά μέλη του ΥΠΑΙΘ.

Το καλωσόρισμα των εκπροσώπων έγινε στο  χώρο του 2ου ΚΕΔΑΣΥ  Β Αθήνας. Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψη στο όμορο 3Ο Δημ. Σχολείο Αγίας Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις σχετικά με τη λειτουργία του ΚΕΔΑΣΥ και της ΕΔΥ από την προϊσταμένη του 2ου ΚΕΔΑΣΥ και τα μέλη της ΕΔΥ αντίστοιχα.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων και ένα μικρό κέρασμα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κορυφή